Reizen naar Curacao

[tabs type=”vertical”][tab title=”Reizen naar Curacao”][seven_twelfths]

Vliegen naar Curacao

Dagelijks gaan er vanaf Schiphol vluchten naar Curacao. Deze vluchten worden verzorgd door onder andere TUI Fly, KLM. Niet alle vluchten naar Curacao zijn rechstreeks. KLM vliegt als enige altijd rechtstreeks en ook het meest. KLM vliegt 7 dagen per week naar Curacao. ArkeFly vliegt 4 dagen per week naar Curacao (zomermaanden 6 keer per week).

De vliegreis naar Curacao duurt ongeveer 9.5 uur en is ongeveer 7850 km. Tijdens de vlucht worden er maaltijden aangeboden en zullen er films uitgezonden worden.

[/seven_twelfths][five_twelfths_last]

Goedkope vliegtickets Curacao
[/five_twelfths_last][/tab][tab title=”Vliegtickets Curacao”][seven_twelfths]

Vliegtickets Curacao

Vliegtickets zijn op heel veel manieren te boeken. Wij raden aan om altijd verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken om zodoende de scherpste prijs voor de vliegtickets te krijgen. Kiezen voor een complete pakketreis kan ook voordeliger zijn.Hieronder enkele vliegmaatschappijen.

TUIfly:
TUIfly vliegt dagelijks op Curacao vanaf Schiphol (Amsterdam).

Tijdens de vlucht krijgt u de mogelijkheid om een entertainment systeem te huren voor €7,50 per persoon. Hierdoor kunt u muziek luisteren of films, series en documentaires bekijken.

[button color=”primary” size=”small” url=”http://tc.tradetracker.net/?c=433&m=12&a=173073&u=%2Fvliegtickets%2Fvluchten%2Fcuracao%2F” target=”blank”]Boek tickets bij TUIfly[/button]

 

KLM:
KLM biedt elke dag vluchten aan naar Curacao. Bij het boeken van de vlucht is het verstandig om in het invulscherm “mijn reisdata is flexibel” aan. Op deze manier toont KLM variabele vliegdata en dat kan erg veel geld schelen. Zo is het vliegen tijdens de zomermaanden in het weekend vaak duurder dan door de weeks.

Aan boord heb je doorgaans je eigen entertainment scherm en kunt u kiezen uit verschillende films. Alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen, all inclusive.
Het kan tegenwoordig voorkomen dat de vlucht toch niet rechtstreeks is en er een tussenstop gemaakt wordt op Aruba, Bonaire of St. Maarten.

Vergelijk voor goedkope vliegtickets:

Vergelijk en boek je vliegtickets Curacao via WTC:

 

 
Vergelijken kan erg veel geld schelen bij het boeken van vliegtickets. Zoek nu goedkoopste vliegtickets naar Curacao via CheapTickets:

[/seven_twelfths][five_twelfths_last]

Goedkope vliegtickets Curacao

[/five_twelfths_last][/tab][tab title=”Auto Verhuur”][seven_twelfths]

Auto Verhuur

Het is aan te raden om op Curacao een auto te huren, hierdoor heb je veel vrijheid. Het openbaar vervoer op Curaçao laat namelijk te wensen over. Met de auto kun je hele mooie tochten maken rond het eiland en zie je in korte tijd erg veel van het eiland. Op het vliegveld van Curaçaozijn vele verhuurbedrijven die voordelig een auto verhuren.

Je kunt ook van te voren online je auto huren natuurlijk. Hieronder een aanbieder voor autoverhuur. Het voordeel is dat je vanuit het vliegtuig direct je auto kunt ophalen!

Via CarDelMar kun je direct bij de grootste verhuurbedrijven een auto huren!

[button url=”http://ds1.nl/c/?wi=125529&si=461&li=1317757&ws=” size=”medium”]Huur een auto via Cardelmar[/button]

 

WTC biedt naast vliegtickets en pakketreizen ook autohuur aan. Huur nu eenvoudig en snel een auto via WTC.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

[/seven_twelfths][five_twelfths_last]

auto-huren-curacao-head-office
[/five_twelfths_last][/tab]
[/tabs]