Over JanThiel

[tabs type=”vertical”][tab title=”Over JanThiel”][seven_twelfths]

Over JanThiel

Jan Thiel is één van de mooiste gebieden van Curacao. Het ligt in het zuidoosten van het eiland op ongeveer 22 km van het vliegveld. Jan Thiel is een baai en heeft dan ook een erg mooi strand. De locatie is ideaal voor duiken, snorkelen en uiteraard relaxen. Ook zeilen, surfen en kajakken kunnen uitstekend.

Het gebied van Jan Thiel is goed onderhouden met een goede infrastructuur. Er zijn verschillende Hotels & Resorts te vinden en een villawijk. In de buurt bevind zich de Caracasbaai en diverse andere baaien zoals het Spaanse water en een jachthaven. Het overgebleven for Beekenburg (anno 1703) en Quarantaine gebouw ( anno 1883) representeren de historie.

Het gebied is ook gelieft bij joggers en fietsers die er, vooral ’s avonds,  met vele een stukje gaan joggen of fietsen. Dit kan prima op de rustige weg. Bij de Zanzibar, het strand van Jan Thiel. Zanzibar is een restaurant bar en verhuurd ligbedden op het strand. Voor kinderen is er een zwembad op het strand.  Iets voorbij de Zanzibar is ook een duikcentrum gevestigd waar duikcursussen gevolgd kunnen worden.

Jan thiel beschikt over een natuurgebied hierin zijn oude zoutpannen en zijn regelmatig flamingo’s aanwezig. Het natuurgebied is verder uitstekend geschikt om te hardlopen of te mountainbiken. Ook kunnen buggy’s en quads worden gehuurd voor een avontuurlijke rondtocht.

[/seven_twelfths][five_twelfths_last]

Vakantie Jan Thiel Curacao

[/five_twelfths_last][/tab]

[/tabs]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *