De Hotels & Resorts op Jan Thiel


Op dit moment zijn er 5 resorts beschikbaar in Jan Thiel. Hieronder een overzicht van de verschillende resorts


Chogogo Resort***
Curacao / Jan Thiel


Chogogo Resort

Al jarenlang is Chogogo Resort geliefd bij Nederlandse toeristen. Het populaire bungalowpark is gebouwd in typischie Caribische sfeer en de huisje zijn geschilderd in vrolijke tropische kleuren. De service op het park is prima en vanaf uw eigen overdekte veranda, aan het zwembad of in het open restaurant heeft u prachtig uitzicht op de mooi aangelegde tuin.

Arke Kras WTC Suntip


Lees meer!


Livingstone Jan Thiel Resort***

Curacao/ Jan Thiel


Livingstone Jan thielLivingstone Jan Thiel resort ligt in het Jan Thiel gebied op Curacao. Het is gelegen op ongeveer 5 minuten loop afstand van het strand. Gasten van Livingstone mogen gratis gebruik maken van het Zanzibar Beach, een strand met vele faciliteiten zoals ligbedden, bar, restaurant en een zwembad voor kinderen. Het Livingstone resort heeft diverse typen appartementen en bungalows. Allen voorzien van luxe, comfort en kwaliteit.

Arke Arke Arke WTC Arke Suntip

Lees meer!

 

Morena Resort****
Curacao / Jan Thiel


Morena Resort Jan Thiel

Morena Resort is een nieuw eco resort in de Jan Thiel Baai. Het park is opgezet met luxe villa’s en apprtementen in Caribische sfeer. Doordat het een eco resort is gaan natuur en luxe hand in hand. Dit is te zien in de afwerking van de villa’s en appartementen. Deze zijn verfrissend koel en hoogwaardig afgewerkt. Ook in het interieur zijn duurzame en originele “fair trade” materialen te vinden.

Arke Arke WTC Suntip Arke


Lees meer!Papagayo Beach & Lounge Resort****
Curacao / Jan Thiel


Morena Resort Jan ThielExclusieve bungalows ingericht door Jan des Bouvrie op één van de mooiste locaties van het eiland, de Jan Thielbaai. Het strand met de bekende Zanzibar Beachclub ligt op 100m en is gratis toegankelijk voor de gasten. De riant ingerichte bungalows zijn voorzien van vele faciliteiten. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen; wanden en vloeren zijn van hout en alle bungalows hebben een houten veranda.
Arke Arke World Ticket Center Suntip

Lees Meer!


 

Boca Gentil****

Curacao Jan Thiel Baai


Morena Resort Jan ThielBoca Gentil hotel & villas beschikt over zeer ruime en luxe villa's en appartementen allen met betoverend uitzicht op zee. Toparchitect Cees den Heijer koos voor een Caribische uitstraling met een hedendaagse touch. Voor de inrichting is gekozen voor modern en comfortabel meubilair. De verfrissende zeebries maken het buitenleven op de grote veranda zeer aangenaam.
Arke

Lees meer!